Brook Preloader

Visual effects

Visual effects: de ultieme marketingtool

 

De content die bedrijven vandaag de dag met hun doelgroepen communiceren loopt enorm uiteen. Doordat er zoveel mogelijk is op dit gebied, is het erg belangrijk op te vallen en iets anders te creëren dan anderen. Door het toepassen van visual effects zijn wij in staat uw boodschap om te toveren tot iets unieks. Visuele effecten worden gecreëerd met behulp van speciale optische- en computertechnieken. In de meeste gevallen worden deze toegepast nadat het video materiaal in kwestie is opgenomen. De effecten worden bereikt door video- of filmbeelden te bewerken en/of combineren. Denk bij visuele effecten onder andere aan explosies, hologrammen en fictieve objecten.

Hoe creëren wij deze visuele effecten?

Onze high end visual effects worden onder andere gecreëerd met behulp van compositing. De software die wij hiervoor gebruiken is Nuke, ontwikkeld door Digital Domain Los Angeles en The Foundry Visionmongers. Deze geavanceerde software geeft ons de mogelijkheid uw idee te vertalen in unieke content. Ideaal is dat wij in staat zijn het gehele project vanaf één desktop uit te voeren, ook tijdens overleg met onze klanten. Het maken, aanpassen, bewerken en corrigeren van composities en het toevoegen van bijpassende effecten is onze specialiteit. De wensen van onze klanten worden gecombineerd met onze kennis en expertise binnen het vakgebied. Wij zijn van mening dat het beste resultaat alleen kan ontstaan door een nauwe samenwerking met onze klanten. Het uitwisselen van ideeën en een uitstekende commercial grade is de sleutel tot succes.

Visual effects

Wat kunnen wij precies voor u betekenen?

Met trots kunnen wij zeggen dat wij content hebben mogen maken voor grote namen, waaronder KPN, De Hypotheker, PlayStation en Bazzookas. Ons grootste project hebben wij voor Bazzookas mogen realiseren. Dit is tevens een project waarin enorm veel gebruik gemaakt is van visual effects en daarom het perfecte voorbeeld is in wat wij voor u kunnen betekenen. Het project betreft een videoclip voor hun (destijds) nieuwste nummer genaamd ‘Journey Into Space‘. De productie van deze videoclip hebben wij van begin tot eind mogen begeleiden. Na veel overleg, het maken van planningen en het bedenken van een perfect script hebben we de clip in één dag opgenomen. Wanneer u de video bekijkt, zal u zien dat de post production echter het meeste werk vergt. Visuele effecten met betrekking tot een planeet in de ruimte, een vliegende schoolbus, neerstortende bandleden en een buitenaards optreden zijn slechts de rode draad van de effecten die we hebben toegepast.