Brook Preloader

Post production

Post production: uw beeldmateriaal naar een hoger niveau

Tijdens de post production worden alle opgenomen beelden gemonteerd, bewerkt en verbeterd. Ook wordt eventuele muziek geschreven en opgenomen en worden de visual effects en audio-effecten toegevoegd. In de meeste gevallen duurt de post production langer dan het opnemen van de beelden. Dit komt doordat het creëren en toevoegen van visuele effecten niet zo makkelijk is als u misschien in eerste instantie zou denken. Wilt u uw beeldmateriaal naar het hoogste niveau tillen? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Bekende merken gingen u voor, zoals de Bazzookas, PlayStation, KPN en De Hypotheker. Neem geheel vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offline en online edit

Post production staat voor alle werkzaamheden na het schieten van de benodigde beelden. Dit proces beslaat vele facetten waaronder audio design, kleurcorrectie, montage, muziek, (3D) animatie en het eventueel toevoegen van visuele effecten. Het montageproces kan worden onderverdeeld in twee fasen: offline en online edit. De offline montage is een grove montage waarin de beelden nog niet perfect op maat zijn geknipt. De shots en verhaallijn zijn bepaald en de muziek, audio en eventuele visuele effecten en animaties zijn toegevoegd. Echter zijn in deze fase de kleuren van de verschillende shots nog niet op elkaar afgestemd, is de audio nog niet helemaal goed in balans en moeten de eventuele effecten en animaties nog worden gefinetuned. De offline edit wordt vervolgens doorgestuurd naar de opdrachtgever om samen te kijken naar eventuele aanpassingen. Zodra er een exact beeld is geschetst van het eindresultaat kan de online edit beginnen. Kleurcorrectie en animatie worden toegevoegd, de voice-over stem wordt opgenomen en de audio wordt af gemixt.

Playlink_custom_v01_16

Het uitvoeren van kleurcorrecties

Kleurcorrecties worden toegepast aan de hand van color correction en color grading. Met behulp van deze technieken zorgen wij ervoor dat uw beelden het beste resultaat krijgen. Bovendien kunnen we met behulp van verschillende tools ervoor zorgen dat de kleurniveaus van alle losse fragmenten exact op elkaar aansluiten. Color correction staat voor de aanpassing van zwart- en witniveaus, contrast, belichting en witbalans. Zodra de kleur van uw beeldmateriaal is gecorrigeerd, is het tijd voor color grading. In dit proces worden de sfeer en toon van het beeld aangepast. Op deze manier kunnen de belangrijke elementen naar voren worden gebracht en de minder belangrijke elementen naar de achtergrond worden gedrukt.