Over ons

Uitdagingen, daar houden we van!

Geboren in 2015 uit een passie voor alles wat niet echt was. De Bont Digital heeft als doel om nergens bang voor te zijn en zo samen tot een fantastisch eindproduct te komen!

Alles wat niet echt is, dat is cool!

Begonnen als ontwerpbureau is De Bont Digital uitgegroeid tot een bedrijf in Post productie, VFX en 3D. Het is een jong bedrijf wat niet bang is voor een uitdaging. Hoe groter de uitdaging des te beter het is. We zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om ervoor te zorgen dat we met steeds creatievere oplossingen kunnen komen voor onze klanten!

We zijn gevestigd in Oosterhout in een pand vol met andere creatieve bedrijven. Het koffiezetapparaat draait overuren en er wordt regelmatig gescoord met tafelvoetbal. Onze deur staat altijd open dus voel je vrij om langs te komen met jouw uitdaging! Of wanneer je goed kan tafelvoetballen...

“We werken sinds het begin van De Bont Digital met ze samen. Door de jaren heen zijn ze onze vaste partner geworden voor alles wat digitaal gemaakt moet worden. Ze voeren een opdracht niet alleen maar uit maar denken mee en helpen zo mee aan een fantastisch eindproduct.”

Joep TebbeJENS brand support

“De Bont Digital is in een hele korte tijd een belangrijke partner voor ons geworden. Ze hadden gelijk door waar EnergieIn voor staat. Ondertussen zijn ze onze vaste partner voor onze creatieve uitingen en onmisbaar voor EnergieIn.”

Dave SnoerenEigenaar, EnergieIn B.V.

“Ik vroeg of De Bont Digital iets ludieks kon doen met mijn logo voor first time visitors van mijn website. Dat is gelukt! Een kleine animatie voor een eerste indruk waar de belangrijkste kenmerken uit mijn logo een hoofdrol speelden. Vanuit daar is er een samenwerking met DBD ontstaan waar ik ze ook inschakel voor items voor mijn klanten. Communicatie verloopt soepel en vooral ontspannen!”

Joost de Jonghdatrooieventje

“De Bont Digital is een fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze zijn zeer flexibel, snel en leveren altijd een goed resultaat aan voor onze klanten.”

Esther VergunstThomassen Gifts